1) What is the interest that the Bank claims on personal loans?
Answer:
- Interest rate on the Governmental Institutions guarantee (Employer guarantee) is: 23%.
- Interest rate on the Financial guarantee is: 21%. |
| |
2) How long is the personal loan?
Answer: Funding period is upto 36 months. |
| |
3) What are the required guarantees the Bank demands?
|
Answer:
- The transfer of the borrower's salary to the Bank.
- The transfer of two of his workmates' salaries to the Bank. |
| |
| 4) What is the minimum amount to open a savings account? |
| Answer: There is no minimum amount. |
| |
| 5) How much does the Bank pay for the savings account? |
| Answer: 15%. |
| |
| 6) Which credit cards issued by the Bank? |
| Answer: Visa and MasterCard. |
| |
| 7) What are the foreign currencies the Banks accepts to open an account for? |
| Answer: All foreign currencies. |
| |
| 8) Does the Bank have express remittances? |
| Answer: Yes. The banks provides Western Union© Service. |
| |
| 9) Does the Bank accept remittances sent to residents in Yemen? |
| Answer: Yes. |
| |
| 10) What are the major services provided by the Bank to depositors? |
Answer:
- Opening bank accounts in all currencies.
- Safe deposit box in some branches. |
| |
| 11) Does the Bank grant letters of credit? |
| Answer: Yes. |
| |
| 12) What are the branches working hours? |
Answer: Form our 25 branches works from 8:00 am to 1:30 pm
Free Zone office work around the clock during working days. |
| |
| |
| For more inquiries call : +967 - 2 - 252403 |
| |